torsdag 2 januari 2014

Att lägga lite kärlek på festdukningen

Jag tror att om man lägger lite kärlek på att duka fint så känner gästerna det och man får en vackrare fest
Under mina år med Sally Bazar har jag dukat många stora fester och tillställningar i stan. Bl.a. Förfesten för Melodifestivalen på Konstmuseet och nu i  december så gjorde jag dekoren till en middag för 600 gäster på Svenska Mässan. Jag tycker att man skall lägga lite tid och kärlek på den lilla festen rent av på vardagsdukningen. Man sitter lite längre och myser sig då. 

Den här kvällen blev det lite mustasch och glitter tema. Sedan blandade jag och gav av det jag hade hemma. 

Alla gästerna fick en egen liten cellofanpåse med en lös mustasch, en serpentin att blåsa på sin granne. I påsen låg också några en kronor som kan kunde köpa lotter för i Sallys nyårslotteri 


Att använda gamla vackra vintage glas till ljuslyktor och vaser är perfekt. De passar utmärkt till den stora festen då man behöver många. På loppisar brukar man hitta glas till en bra peng. 


Sallys lotteri inslag på festen var ett utmärkt roligt inslag som är här för att stanna. Alla vill vinna och tävlingen igång.... Vinster lite olika godisar, någon grej vi inte behövde mer, lite kort med texter som grattis du får en kram av alla på festen eller du får en extra lott. 


Sally Bazar kommer att förändras under 2014. Vi kommer bygga om butiken så ateljé Sally bazar får plats. Vi kommer ha mer kurser och workshops. Både där och i studion. Tema: dukningar är en grej. Låter det roligt? Håll utkik på vår hemsida www.sallybazar.se 

Vi hoppas på ett fluffigt mjukt 2014! Kom ihåg en sak godhet är gratis. Så strö det över dina medmänniskor du möter. 

Inga kommentarer: