tisdag 10 maj 2011

Sköna Maj!

Sköna Maj! Spännande Maj!

Vilket väder vi har fått! Nu är det sannerligen utomhus man vill vara alla stunder man har chansen till. Eller hur!? Vi kom precis hem från en kvällspromenad med lekplatspaus och en glass....... Det gäller att njuta som om det vore den sista dagen med fint väder!


Vaxdukens tid! Dessa två fina mönstrerna från Rice finns nu i butiken .

249 kr. metern


Denna sköna Maj har redan bjudit på ett fint möhippegäng som gästade butiken en kväll.

Den 19 maj kommer jag och bästa Petra O och Gudrun Vintagelover att gästa Stena Line Göteborg -Fredrikshamn. Vi inspirerar och har fri pysselverkstad ombord.

Tema: Sommarblommor

Boka en tur till Danmark tillsammans med oss!


Maj månad bjuder ju även på något mycket spännande! Jag har fått ett uppdrag att dekorera till en stor,fin fest på Ystad Saltsjöbad! Bara stället är helt underbart! Aaaaaaaaaaa!! Jag nyper mig i armen och konataterar att det är SANT! Jag skulle vilja berätta ALLT ....... Men jag lovar att ni kommer att få se lite bilder från festen som det nu förfullt planeras för. Jag andas, äter och sover, tänker och känner FEST just nu!

Jag önskar mig en spark i baken för detta uppdrag kan inte genrepas utan allt måste klaffa.

Mycket har jag gjort i mina 20 år som inredare, dekoratör och kreatör men detta är speciellt. Det bästa av allt är att jag tror mig funnit några nya söta vänner också!

Tack för förtroendet kära ni!


Och tack kära sally bazar vänner! Ni är bäst!1 kommentar:

Annabell sa...

Vad spännande det låter med Ystad! Kolla in väskan som jag sytt i tyg från Sally Bazar:)