lördag 15 januari 2011

Det är redan vår på sally bazarI Göteborg är det riktig vinter. Det kom ännu mera snö idag... Det är vackert men jag längtar till våren!! Vi fick lite smak av vackert väder och värme då vi var i Spanien för en vecka sedan. Det kommer en artikel i Örgryte Härlanda Posten om vår resa.
I onsdagskväll hade vi smygstart på" spring opening" för de som är med i kundklubben på facebook. Lägg du också till oss där! Jag vill först och främst tacka Henrick MikMak och Lotta på Söstra mi för att ni förgyllde kvällen. Jennie du är en stjärna med! Men utan er alla underbart goa kunder vore det inget. Så tack för att ni gillar sally bazar!
Torsdagen var en härlig dag den med. Så roligt! Tack! Jag tror på 2011!
Nu är jag så sugen på att besöka nästa helgs mässa, Formex. Då blir det shopping på hög nivå!! Det vill jag lova! Men det är vår i butiken redan nu. sally bazar älskar färg och glada grejer. Söstra mi har levererat nya underbara unika klänningar och lite andra mysiga kläder. Man kan verkligen säga att nu är det VÅR i butiken!
NYHET! Under våren kommer sally bazar med vänner att åka på Stena Line mellan Göteborg och Fredrikshamn och inspirera er! Första gången blir den 27 janauari. Tema: "Kärlek" -inspiration inför Alla Hjärtans pyssel med sally bazar och PetraO. Så boka en inspirerande pysselresa till Danmark den 27 januari!! Skepp o hoj!

Inga kommentarer: