tisdag 11 augusti 2009

Pauspärla. Konsthantverksmarknad.KHVCs konsthantverksmarknad i Göteborg , Trädgårdsföreningen 14-16 aug. får både ny placering och det nya namnet UPMARKET när den i augusti genomförs för nionde året. Den kommer att ligga närmare det stora stråket genom Göteborgs Kulturkalas än tidigare, alldeles innanför entrén till den populära och pampiga parken Trädgårdsföreningen. Marknaden, med sextiotalet deltagare, kommer att kanta promenadvägen som ringlar sig in i den lummiga grönskan. Intill ligger ett välbesökt kafé och längre in i parken pågår Kulturkalasets barnaktiviteter.

Ett sextiotal konsthantverkare kommer att finnas på plats och visa en härlig blandning av uttryck och material, bärbart, brukbart och till glädje. De flesta har egna stånd men flera konsthantverksgrupper visar sig gemensamt.
På marknaden ska man kunna möta bra konsthantverk på ett kul sätt och prata med människorna bakom arbetet. Utställarna står för materialkänsla, hantverkskunnande och egna konstnärliga uttryck. Bruksdesign och unika föremål, allt är småskaligt och personligt tillverkat.
Detta kan väl vara spännande att besöka! Vi hoppas på bra väder!

Inga kommentarer: