söndag 30 januari 2011

Vilken Rice mugg är din favorit?

Körsbär
Höna Pöna

Fyrklöver


Fågel

Fredsduvan



Blommig Orange

Medaljon

Blommig

Peace


Visst blir man glad av alla härliga färger och mönster?!
Nu har vi fått massor av nyheter från Rice!










onsdag 26 januari 2011

Inspiration och pysseldag på Stena Line

Imorgon den 27 janauari kommer sally bazar och Petra O åka på Stena Line mellan Göteborg - Fredrikshamn och inspirera och pyssla med dem som vill.
Tema: Hjärtan.
Vi kommer sy och fixa med papper. Prata kreativitet och inspiration.
Klart du skall åka med!
Avgång från Göteborg kl. 9.00 framme i Fredrikshamn kl. 12.15 ett litet kort stopp i Fredrikshamn med tur tillbaka kl. 14.00 framme i Göteborg ca. 17.15.
Denna gången är första av tre inbokade. Anteckna nu 31 mars och 19 maj.
Jag återkommer med teman för dessa kryssningarna snart.
Skepp o hoj!
Snart kommer en rapport från Formex den stora inköpsmässan med 800 utställare.
Ni vill väl veta vad som kommer som nyheter under våren!!??
Det har redan börjat att droppa in en hel del........
Men jag kan avslöja att Pip Studio kommer att komma snart till sally bazar.
Min favorit Petra - Petrified in Pink premiär utställde på Formex. Härligt!
Deras rosa monter och de färgglada korten kunde ju inte göra en annat än glad!
Korten finns på sally bazar.
Det här var en riktig sally bazar mässa!

lördag 15 januari 2011

Det är redan vår på sally bazar



I Göteborg är det riktig vinter. Det kom ännu mera snö idag... Det är vackert men jag längtar till våren!! Vi fick lite smak av vackert väder och värme då vi var i Spanien för en vecka sedan. Det kommer en artikel i Örgryte Härlanda Posten om vår resa.
I onsdagskväll hade vi smygstart på" spring opening" för de som är med i kundklubben på facebook. Lägg du också till oss där! Jag vill först och främst tacka Henrick MikMak och Lotta på Söstra mi för att ni förgyllde kvällen. Jennie du är en stjärna med! Men utan er alla underbart goa kunder vore det inget. Så tack för att ni gillar sally bazar!
Torsdagen var en härlig dag den med. Så roligt! Tack! Jag tror på 2011!
Nu är jag så sugen på att besöka nästa helgs mässa, Formex. Då blir det shopping på hög nivå!! Det vill jag lova! Men det är vår i butiken redan nu. sally bazar älskar färg och glada grejer. Söstra mi har levererat nya underbara unika klänningar och lite andra mysiga kläder. Man kan verkligen säga att nu är det VÅR i butiken!
NYHET! Under våren kommer sally bazar med vänner att åka på Stena Line mellan Göteborg och Fredrikshamn och inspirera er! Första gången blir den 27 janauari. Tema: "Kärlek" -inspiration inför Alla Hjärtans pyssel med sally bazar och PetraO. Så boka en inspirerande pysselresa till Danmark den 27 januari!! Skepp o hoj!

lördag 1 januari 2011

Ib Laursen fat och mjuk pepparkaka

Första dagen på ett nytt år. 2011.Oj, va åren går... Tyckte det nyss var 2000. För varje år som går blir jag mer och mer bestämd över att jag vill, i allafall försöka leva mer i nuet. Inte tänka så mycket på om, ifall att.....osv. Jag vill göra något mysigt, minnesvärt eller utvecklande varje dag.
Idag blev det en dag i mysets tecken. Pyjamas hela dagen, film och lite små fix här hemma i vårt bort glömda hem.... och så lite bakning. Baka måste man göra när man är ledig!
Snabb bakning idag! Jag brukar alltid ha ett paket med Kungsörnens bakmix hemma just för att ibland kunna trolla framlite extra mys. Idag blev det en mjuk pepparkaka. Jag piggade upp den med ett ägg och lite smör i smeten. Ett hett tips!

Mitt nya ljusrosa fat från danska Ib Laursen kom till pass. När jag lagt upp den varma kakan på fatet rev jag mörkchoklad som smälte gott sedan strödde jag lite mandelspån på. Vips! så hade vi en god kaka som vi mumsa på med lite grädde till. Sally tyckte det kändes som om vi var på cafe.